Go to the Datasim Education BV homepage Datasim Education BV Datasim Education BV Datasim Education BV Datasim Education BV Datasim Education BV
Courses
Books
Downloads
Information request
ForumFollow datasim on Twitter


Van Chaos naar Klassen
Objectgeoriënteerde software-ontwikkeling in C++Click for larger imageVan Chaos naar Klassen is een praktische leidraad voor het ontwikkelen van functionele applicaties in C++ op basis van objectgeoriënteerde technieken. Er is gekozen voor een concrete, resultaatgerichte benadering van het totale ontwikkeltraject van software: van de definitie van gebruikereisen tot het uiteindelijke systeemontwerp. Daniel Duffy vult de Object Modelleertechniek (OMT) van Rumbaugh aan met een aantal waardevolle en praktische suggesties.

Behalve een compleet naslagwerk is Objectgeoriënteerde software-ontwikkeling in C++ een handleiding die vol zit met een aan de praktijk ontleende voorbeelden, problemen en oplossingen. Het boek gaat onder andere uitgebreid in op:

  • een objectgeoriënteerde analyse van systeemeisen
  • alle nieuwe C++-snufjes zoals templates en exception handling
  • intuïeve front-end technieken voor OMT
  • een koppeling van C++ met objectgeoriënteerde databases

Dit boek is een absolute aanrader voor ontwikkelaars van objectgeoriënteerde applicaties in C++ en voor iedereen die zich wil verdiepen in OMT.

De auteur Daniel Duffy, directeur en oprichter van Datasim Education BV, is een specialist in het ontwikkelen van softwarecomponenten voor financiële, CAD/CAM- en wetenschappelijke applicaties. Hij heeft een PhD in numerieke analyse en is al meer dan vijftien jaar werkzaam in de software-industrie.

'In de meeste boeken over programmeren in C++ worden de geijkte paden van systeemontwerp betreden. Daniel Duffy slaat echter nieuwe wegen in en geeft aan hoe u uit een wirwar van gebruikerseisen een zinvol en efficiënt werkend systeem kunt distilleren. Dit boek is de moeite waard voor elke objectgeoriënteerde programmeur die optimaal gebruik wil maken van de vele mogelijkheden in C++.'
Francis Glassborow, Voorzitter van The Association of C and C++ Users

 

Van Chaos naar Klassen: Objectgeoriënteerde software-ontwikkeling in C++
door Daniel J. Duffy
Academic Service
ISBN: 90-395-0287-0


Contact and Profile
Registration form
Course Dates